top of page

Kan hvidløg forebygge rynker ?

Kan det virkelig passe at noget så ”simpelt” som hvidløg er godt til at bekæmpe rynker?

Absolut!

En diæt, der indeholder masser af hvidløg, især rå hvidløg, har vist sig at have en gunstig virkning på rynker og fine linjer.Kan det virkelig passe at noget så ”simpelt” som hvidløg er godt til at bekæmpe rynker?
hvidløg mod rynker

Og hvad er det så lige ved det lille vidunderlig hvidløg, der kan hjælpe dig i kampen mod rynker og andre ældningstegn ?


De rynkebekæmpende egenskaber, der er forbundet med brug af hvidløg, tilskrives primært Allicin, en naturlig forbindelse, der produceres, når rå hvidløg knuses eller hakkes. Allicin er blevet udråbt som en af ​​verdens mest kraftfulde antioxidanter.


Og nu lige en lidt mere nørdet beskrivelse:

Antioxidanter som allicin hæmmer aktivitet af de frie radikaler, som igen hjælper med at bekæmpe rynker og fine linjer eksempelvis efter en lidt for stor portion af den skadelige UV-stråling. Når din hud udsættes for solens UV-stråler, reagerer din krop ved at danne enzymer kaldet metalloproteinaser. Nogle af disse enzymer nedbryder bindevæv - hvilket i sidste ende kan føre til rynker, fine linjer og slap hud.


Ud over at indeholde Allicin, er rå hvidløg godt til at bekæmpe ældningstegn, fordi det giver masser af antioxidantmineraler såsom zink og selen. Desuden er hvidløg fyldt med C-vitamin, og indeholder faktisk mere end dobbelt så meget C-vitamin som friske tomater. Selvom C-vitamin er bedst kendt for sin evne til at fjerne rynker, forårsaget af frie radikaler, kan det også forhindre, slap hud ved at understøtte en sund kollagenproduktion.


Som en ekstra fordel ved skønhed kan C-vitamin hjælpe med pigmenteringsproblemer og inflammatoriske hudtilstande.Og kan du ikke tåle duften i bageriet, kan jeg stærkt anbefale Den Tibetanske Hvidløgskur, som udelukkende indeholder Allicin udtræk fra friske bio økoligiske spanske hvidløg. Og så indeholder den en Allicinmængde - faktisk hvad der svarer til ca 30 hvidløg dagligt. Den tages i dråbeform med pipette og er derfor ganske lugtfri :o))) Og ja, så har den monster mange andre helbredsmæssige fordele.


Du finder kuren her


Så gå bare i gang med den lille stinkende fætter løgsovs ;o))

Comments


Tilmeld dig vores mailliste

Gå aldrig glip af en update

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page