top of page

Hvorfor får man rynker ? 

Hvorfor får man rynker ?

Få sund og ungdommelig hud gennem hele livet

De fleste af os vil gerne se friske og ungdommelige ud så længe det er muligt. Livet og alderen sætter sine spor, og det oftest i form af rynker. Men ved at være lidt opmærksom på en sund livsstil og hvad man skal undgå, kan du holde dig rynkefri mange år frem og mindske dem du allerede har. Her giver vi dig gode råd til hvordan du bedst undgår at få rynker, og hvordan du kan glatte de allerede eksisterende rynker.

Derfor får vi rynker

Derfor får vi rynker

Hvorfor får man rynker

Dagligt bliver din hud påvirket af faktorer udefra lige fra vores miljø til maden vi spiser. Dette danner skadelige stoffer i huden, kaldet frie radikaler, som ødelægger hudens celler og påvirker hudens elasticitet. Blandt andet er stress og dårlig søvn en faktor, der hurtigt kan give bekymrende rynker i panden og omkring munden. Det kan både være arbejdsrelateret og følelsesmæssig stress. Stressen påvirker ikke kun huden, men hele kroppen. Derfor er det vigtigt at lytte til sin krop i en hektisk hverdag eller i et psykisk udfordrende forhold

Huden er kroppens sladrehank 

Den bliver påvirket af din livsstil, dine madvaner og din generelle velvære. Solens stråler er den hurtigste genvej til tidligt at få rynker. UV-strålerne ændrer på underhudens struktur, som med tiden fører til, at huden bliver tyndere og derfor mere slap.

Rygning kommer på en stærk andenplads i forhold til at danne markante rynker. Rygning giver kulilte i blodet, hvilket resulterer i at huden vokser dårligere. Her er det særlig omkring munden de bliver tydelige, og disse kan være rigtig svære at skjule.

Huden er kroppens sladrehank
når huden ældes

Huden begynder stille og roligt at ældes fra man er 25. Derfor er det en god ide at begynde at forebygge allerede i midten af tyverne. De skader vi udsætter vores krop for, som solskoldning, stress, rygning m.v, vil typisk først kunne ses på huden om 10-15 år. Derfor er det en god ide at tage sine forbehold løbende.

Sådan undgår og bekæmper du rynker

Det er aldrig for tidligt ej heller for sent at forebygge sig mod rynker eller komme de eksisterende til livs. Mange er bevidste med at passe på med solens stråler, og sørger for at holde sig ude af  solen midt på dagen samt beskytte sig med en god solcreme. Men faktisk er det en god ide altid at bruge en fugtighedscreme med mindst faktor 15. Selvom du ikke er ude at sole dig eller at det er overskyet, er huden stadig utroligt sart overfor solens stråler. En hurtig forbedring af din sundhed er selvfølgelig også at kvitte smøgerne, og evt begynde at forebygge de skader de allerede har givet din hud. 

Solen og huden
rygning og huden
vitamine til huden

Det siger sig selv, at du skal være flittig med almindelig hudpleje. Dog er markedet for rynkecreme og anti-aging utroligt bredt, og det kan være svært at vide hvad din hud får allermest ud af.

Først og fremmest skal du have rigeligt med fugt, fedt og antioxidanter. Det gælder både hvis du vil forebygge eller bekæmpe rynkerne. A, C og E vitaminer virker effektivt som antioxidanter og kan fås både gennem cremer og sund kost.

 

Følg basal hudpleje: brug både dag- og natcreme, og sørg for at få en sund, varieret og vitaminrig kost. Så er du godt på vej i kampen mod rynkerne og får endda en sund krop med i købet.

Træn dit ansigt yngre

Vidste du at din ansigtshud er fæstnet til dine ansigtsmuskler, så når dine ansigtsmuskler bliver slappe, trækker de din hud med så slap hud og rynker dannes ???

Vidste du også at uanset hvor lækker og dyr en creme er, kan den simpelthen IKKE løfte dine ansigtsmuskler eller synligt fjerne rynker. Cremer behandler nemlig kun overfladisk og ikke den underliggende hovedårsag ... slap ansigtsmuskulatur.

STOP med at bruge dine penge på dyre klinik behandlinger og eksklusive cremer, der lover guld og grønne skove.

Lær istedet for SELV at træne og massere dit ansigt yngre.

træn dit ansigt yngre
nøglen til ungdommelig hud
ansigtsmassage mod rynker

Nøglen til ungdommelig hud er nemlig en stærk cocktail af opstrammende facelift massage, lymfedrænage og træning af din ansigtsmuskulatur.

Kun på denne måde bliver din ansigtshud mere fast og rynkerne reduceres væsentligt ( da muskelmassen øges og fylder ud indefra ).

  • Efter 1 dag, vil du kunne mærke det 

  • Efter 2 uger, vil du kunne se det

  • Efter 4 uger, vil andre kunne se det

Hent mine 3 favoritøvelser helt GRATIS lige her:

bottom of page