top of page

Hvordan påvirker rygning din hud?

Sådan påvirker rygning din hud

Rygning speeder særligt op for ældningsprocessen

Rygning er en slem vane og er kendt for at have kraftig påvirkning på dine indre organer, men i høj grad også på din hud. Da huden er lidt af en sladderhank, og rygning er en af de største syndere for at udsætte din huds sundhed, sætter dine rygevaner hurtigt sine spor. Rygning speeder særligt op for ældningsprocessen, og derfor stiger risikoen for rynker også for hver smøg. 
Nikotinen påvirker blodkarene, som gør at huden får mindre blodforsyning. Det betyder direkte, at risikoen for rynker stiger. Derudover har huden sværere ved at foryngre sig og regenerere. Det betyder også at ar vil blive større og mere tydelige end hos ikke-rygere, og sår fra ansigtsløft vil have svært ved at hele. 

sådan mindsker du rygningens spor

Sådan mindsker du rygningens spor

Der er heldigvis meget du kan gøre for at redde huden, på trods af hvis du har røget i mange år. Den mest effektive forbedring er selvfølgelig at stoppe med at ryge lige her og nu. Herefter vil du hurtigt  kunne se en tydelig forskel, særligt på din huds glød, men også på hudens mæthed. 
Sørg for daglig pleje af din hud, og hold dig sund både med en aktiv hverdag og varieret kost. 
Derudover bør du passe på din hud i solen og huske at drikke masser af vand både på varme og køligere dage. 

din hud har brug for vand

Træn dit ansigt yngre

Vidste du at din ansigtshud er fæstnet til dine ansigtsmuskler, så når dine ansigtsmuskler bliver slappe, trækker de din hud med så slap hud og rynker dannes ???

Vidste du også at uanset hvor lækker og dyr en creme er, kan den simpelthen IKKE løfte dine ansigtsmuskler eller synligt fjerne rynker. Cremer behandler nemlig kun overfladisk og ikke den underliggende hovedårsag ... slap ansigtsmuskulatur.

STOP med at bruge dine penge på dyre klinik behandlinger og eksklusive cremer, der lover guld og grønne skove.

Lær istedet for SELV at træne og massere dit ansigt yngre.

få ungdommelig med ansigtsyoga
reducer dine rynkerkom af med dine rynker
Disse rynker får du af rygning

Disse rynker får du af rygning

Særligt omkring munden er der risiko for at du får mimiske rynker, og disse er de sværeste at skjule, fordi de kan være så markante. Da rygning også påvirker hudens elasticitet, bliver din hud slap og uelastisk, og kan også synes at have en grå overflade. Rygere har også tre gange så stor risiko som ikke-rygere for at få dybe rynker i en ung alder. Det kan for eksempel være de almindelige bekymringsrynker i panden som bliver ekstra markante på grund af rygningen. 

Da “rygerhud” er den form for hud der har højest risiko for at få rynker, og har taget mest skade af påvirkning i løbet af årene, skal der også arbejdes i længere tid med den, for at få den strammet op og for at mindske tydelige alderstegn og dybe rynker. Hvis du er i tyverne eller trediverne, kan du måske ikke se en effekt af rygningen endnu. Det skyldes at de skader dine hud får nu, ser du først effekten af om 10 til 15 år. Derfor skal der forebygges tidligst muligt.

rygning er usundt for huden

Er din hud allerede slap og har mistet noget af sin elasticitet, er der også råd for det. I stedet for at ty til kosmetisk ansigtsløft eller botox, er der et sundere og billigere alternativ. Med ansigtsyoga strammer du naturligt op i huden, og gør den mere smidig. Du giver den også mere af den sunde glød, som du måske særligt savner som ryger. Ansigtsyoga er sjovt og kan gøres fra hvor som helst. Du bliver nemlig trænet i det via et videokursus, som du kan booke lige til når det passer dig. Her får du effektive øvelser og vil se resultater på huden på blot 4 uger! 
Ansigtsyoga er godt til både at mindske rynker og alderstegn, og til at forebygge dem. 

kom rynkene til livs ved at træne

Nøglen til ungdommelig hud

Nøglen til ungdommelig hud er nemlig en stærk cocktail af opstrammende facelift massage, lymfedrænage og træning af din ansigtsmuskulatur.

Kun på denne måde bliver din ansigtshud mere fast og rynkerne reduceres væsentligt (da muskelmassen øges og fylder ud indefra ).

  • Efter 1 dag, vil du kunne mærke det 

  • Efter 2 uger, vil du kunne se det

  • Efter 4 uger, vil andre kunne se det

Hent mine 3 favoritøvelser helt GRATIS lige her:

bottom of page