Slip af med dobbelthagen

Som du nok allerede har fundet ud af, ja så er en dobbelthage ikke let at komme af med. Ja faktisk kan det virke som fuldstændig umulig opgave. Her tænker jeg især på, hvis årsagen til din dobbelthage skyldes aldring eller genetik.

Inden du tyr til drastisk fjernelse af dobbelthage via plastikkururgi,  bør du forsøge at træne de slappe ansigtsmuskler, der omfatter hagepartiet. Se hvilke her

En irriterende og generende dobbelthage kan skyldes genetik, overvægt eller slappe ansigtsmuskler.

Men tøv ikke .... du kan faktisk  slippe af med din dobbelthage. Jeg vil nævne de naturlige måder at komme dobbelthagen til livs her:

Ændring af din kost

Skyldes din dobbelthage overvægt, er det naturligvis første skridt på vejen, at du kigger lidt på den kost du indtager. Det er ret effektivt at reducere en dobbeltage ved at mindske indtaget af kalorier. Jo færre kalorier, des mindre fedt ... ganske enkelt. Men ikke altid nemt.

Tyg tyggegummi

Det siger måske lidt sig selv, men når du tygger på tyggegummi, træner du faktisk dine kæbemuskler som vil opstramme område omkring din kæbe og hage. Træningen vil forbrænde den overflødige fedtmængde under hagen. Så tyg bare løs !

Træn Platysma-musklen

med AnsigtsYoga øvelser.

Den absolut mest effektive måde at fjerne dobbelthage på.

Se online træningsprogrammet

  "FaceFIT på 4 uger" lige her

Kontakt mig

Ansigtsyoga by Adelsten v/Jeanne Adelsten Truelsen

ansigtsyoga@gmail.com

Privatlivs- og cookiepolitik

Betingelser

 

Horsensgade 30

9900 Frederikshavn

Danmark

Tel: 29825898

  • Facebook
  • Instagram