Måske verdens bedste boller


Okay .... søndag ... bolletid .... øh .. bolle baaaage tid.

Normalerweise google opskrift ... glutenfri ... sunde ... fiberrige .... grov ... øh .... nej ... nu laver jeg sgu bare noget fra det jeg har ....

Kigger i skabet .... majsmel ... mandelmel ... rismel ... boghvedmel ... hm .... haps ... majsmel og rismel .... nå ja .... og lidt tørgær, da jeg ikke havde mere af det andet. Måske heldigvis ... for det blev da de bedste boller EVER.

Okay ... dette brugte jeg:

20 boller

400 g. rismel

250 g. majsmel

10 dl. lunket vand

3 skefulde hUSK

1 tsk. salt

1 håndfuld chiafrø

1 håndfuld solsikkekerner

1 dl. olie - i mit tilfælde vindruekerneolie ( det eneste jeg havde )

tørgær

Sådan gjorde jeg:

Hel pakke med tørgør blandes sammen med mel og husk og 1 tsk. salt ... blandes godt. Frø iblandes .... olien hældes i det lunkne vand og blandes i melblandingen. Røre røre røre ... gerne 5 min. Lad stå i 30 min.

Sættes på bageplade med ske

Lad stå i 20 min., mens ovnen forvarmes

Bages i ca. 30 min. Skal være brune og sprøde at se på.

For sprøde ... DET BLEV DE !!!

#boller #glutenfri #verdensbedsteboller

Featured Posts