top of page

Power Smoothies

Giv din hud et skud anti-age med smoothies, der er rige på stoffer og vitaminer, som styrker, beskytter og genopbygger. Du bliver, hvad du drikker!

At blive gammel, kan være en hård proces, som vi alle skal igennem en dag. Det kan være kvælende at skjule sin alder, når man har  for mange rynker, slap hud og alder pletter, som tynger sjælen.

 

De mange krav om, at opretholde en sund livsstil og være superfit er enorme. Der er hundredvis af cremer og ansigtsbehandlinger til rådighed for at give dig et yngre udseende. Disse metoder kræver tit og ofte kemikalier, som er skadelige for huden.

 

At vælge den naturlige vej, er den bedste kombination for huden, kroppen og sjælen.

Du vil også spare en gigantisk sum penge ved at bruge det bedste omkring dig . Hvorfor ikke prøve et par juiceopskrifter der forhindrer huden mod ældning ?

Her er nogle saftige anti age opskrifter som du kan  forkæle dine smagsløg og din hud.

God appetit.

RødbedeJuice
- den røde djævel!

Rødbeder er rige på vitaminer og mineraler - vitamin A og C , folat , fibre , mangan og kalium . De er fyldt med antioxidanter og genoplive huden ved at fjerne døde celler . De støtter leveren med at øge afgiftning , som hjælper med at bremse aldringsprocessen . De nitrater, som er tilstede i rødbeder sikrer en fri strøm af blod til hjernen .

Ca. 4 glas

  • 5 store rødbeder

  • 2 æbler

  • en humpel ingefær, ca 2×2 cm

  • 2 skrællede appelsiner

 

 

Kom det hele i en juicer og nyd juicen iskold ... MUMS!

Til 1 glas

5 mellemstore øko gulerødder
En ca. 3 cm tyk skive frisk ananas (befriet for skrællen)
1 stort øko æble
1/2 citron
1/2 tsk hørfrøolie (eller anden olie)


Alle ingredienser blendes, til du har en lækker, ensartet konsistens.

Tropisk anti age juice

- Vitamin queen!

Ananas er en ofte anvendt ingrediens i anti-aging juice opskrifter, fordi ud over at være høj i mangan og kobber, er ananas en glimrende kilde til vitamin C.

De antioxidative egenskaber af C-vitamin beskytter kroppen mod frie radikaler forårsaget af UV-eksponering og kan reducere risikoen for hjertesygdomme og ledsmerter.

Endvidere er C-vitamin afgørende for syntesen af ​​collagen, kendt som byggesten i huden.

Gulerødder er en anden populær ingrediens for anti-aging saft opskrifter; De er meget høj i vitamin A.

Rent vegetabilsk indeholder gulerødder betydelige mængder af antioxidanter, hvorfor det ikke underligt, at netop gulerødder er blevet kapret i undersøgelser om hjerte-kar-fordele. Æbler indeholder polyfenoler, der fungerer ligesom antioxidanter og har vist sig at gavne hjerte-kar-sundhed og regulering af blodsukker.

Hørfrøolien gør din hud elastisk og bidrager med alfa-linolensyre (også kaldet omega-3), som hjælper cellerne med at optage næringsstoffer og er med til at udskille affaldsstoffer.

Det har en gunstig effekt på din hud og er med til at holde huden smidig og spændstig.

bottom of page