top of page
sara.JPG

Britta Kjærgaard

Jeg havde aldrig tænkt på at det var muligt at træne sit ansigt og det ærgrer mig faktisk noget. Det havde jo være fint, hvis man var startet for mange år siden, for så var "skaderne" måske ikke blevet så store.

Jeg er rigtig træt af specielt mine tunge øjenlåg og inden jeg griber til operation, synes jeg det kunne være spændende at prøve FaceFit.

Det er nogle meget fine øvelser, som man godt kan lave flere gange om dagen ... både i bilen, i sengen, på toilettet :) og i sofaen. Jeg træner nogle af øvelserne flere gange dagligt - især de øvelser for øjnene og dobbelthage.

Det tager lidt tid i starten at køre programmet igennem, men nu er jeg ved at kunne dem udenad og det er blevet en del af min dag, at det skal køres igennem. Jeg laver serien i sofaen om aftenen, når jeg ser fjernsyn.

De første gange blev jeg helt varm og rød i hovedet , men det var fordi blodomløbet gik i gang og jeg gjorde noget for huden/musklerne som de ikke var vant til. Nu mærker jeg ikke de symptomer, mere en tilfredsstillelse og behagelig fornemmelse. 

Synes huden er blevet meget mere blød og elastisk og har fået mere glød.

Det er meget behageligt fornemmelse at træne. Nyder at slutte af med den lymfedrænende ansigtsmassage og den opstrammende massage.

Jeg føler også at det tager nogle af de spændinger, jeg har i kæberne, om øjnene og i panden.

Jeg smører altid en god creme på, inden jeg starter ... for så glider fingrene bedre på huden i ansigtet og halsen og så får man virkelig masseret cremen godt ind.

Det bedste af det hele ved FaceFit er dog, at jeg virkelig har fået øjnene op for, hvor vigtigt det også er at træne sit ansigt. Jeg træner min krop 4 gange om ugen, men har aldrig før trænet mit ansigt med andet end spændinger og grin. 

Jeg synes det er FANTASTISK  og det er noget, jeg helt sikkert fortsætter med, for det giver mig så meget.

Jeg vil helt sikkert anbefale FaceFit og det har jeg allerede gjort. Der er mange, der ikke kender til ansigtstræning, så det er med at få det udbredt. Jo før man kommer igang ... jo bedre.

Britta Kjærgaard

IMG-5643.JPG

Før

IMG-5642.JPG

Efter

IMG-5646.JPG
IMG-5645.JPG
bottom of page