top of page
få koden 50% rabat (1).png

Hvad gør japansk lifting ?

• Japansk lifting forynger ansigtet, toner og strammer løst hud og dybe rynker.

• Japansk lifting medvirker til at lysne og forfriske huden

• Japansk lifting hjælper med at fjerne pigmenteringspunkter og akne

• Japansk lifting styrker huden  ved en dyb stimulering af akupressurpunkter,

   som også påvirker følelsestilstanden.

• Japansk lifting hjælper dig til at se yngre ud med flot glød

• Japansk lifting fjerner toksiner

• Japansk lifting giver energi til hele kroppen

 

Hvor meget koster japansk lifting ?

Japansk Lifting er en omkostningfuld affære, da det kræver mange behandlinger og gentagelser hvert år, hvis det skal holdes vedlige.

Typisk vil det årligt kræve mindst 10 behandlinger a 5-7000 kr.

Heldigvis kan du lære at lave øvelserne på dig selv .... til en langt lavere pris.  

Lær selv Janpansk Lifting ?

lær selv japansk lifting

Hej

Mit navn er Jeanne Adelsten Truelsen, jeg er 47 år og har udviklet DIY anti age træningsprogrammet  FaceFIT på 4 uger.

japansk lifting træningsprogram

Træningsprogrammet er udviklet til ansigtet og indeholder foruden ansigtsyoga muskeløvelser, de mest effektive japansk lifting metoder.

hvad er japansk lifting

Japansk Lifting
( Sådan virker det ! )

Japansk Lifting er en af ​​de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. 

 

I takt med aldringen nedsætter dit ansigtsvæv produktionen af ​​kollagen, hvilket resulterer i, at huden taber sin tykkelse og elasticitet.

 

Rynker, fine linjer, tør hud og solskader bliver mere tydelige, hvilket naturligvis gør dit ansigt ældre.

Hvad er Japansk Lifting ?

Mange af de anti age muligheder, der er tilgængelige på markedet, som feks.  , Botox, Restylane og andre fillers. Disse kan have skadelige bivirkninger pga. toksinerne fra injicerede kemikalier, der lækker til andre dele af kroppen. De fleste anti age cremer har meget ringe eller slet ingen synlig og tilfredsstillende effekt.

Heldigvis er der en løsning til anti-aging, der ikke kun forbedrer teksturen af din hud, men også virker på andre aspekter af din krop. Bedst af alt ... Der er ingen bivirkninger, bare en smuk yngre dig!

Udviklet af den internationalt anerkendte Reflexolog Lone Sørensen gennem sin 25 års udvikling af ansigtsbehandling og ansigtsløftningsteknikker, har hun ikke fundet nogen anden naturlig behandling, der tilbyder en så langvarig kvalitetsløft som japansk Lifting.

hvordan virker japansk lifting

Hvordan virker japansk lifting ?

Japansk Lifting er en neurosensorial procedure, der udføres på ansigtet ved hjælp af økologiske og naturlige produkter. Som et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft stimuleres 21 traditionelle akupunkturpunkter gennem ansigtsvævet til at hjælpe huden med regenerering.

 

Japansk Lifting toner ansigtsmusklerne, minimerer fine linjer og rynker og giver liv og glød til dit ansigt.

En japansk lifting behandling er en enormt afslappende og foryngende ansigtsbehandling, der bedst udføres med  organiske cremer og olier, der  især har en stærk regenerativ virkning på grund af det  naturlige syreindhold.

En god ide er at  anvende en ler ansigtsmaske  i begyndelsen og slutningen af ​​behandlingen for at afgifte og dybde rense huden som forberedelse til muskel toning arbejdet. 

Japansk Lifting Behandling

få koden 50% rabat (1).png

Under behandlingen bliver dit ansigt forsigtigt opstrammet, hvilket giver fornyet struktur, ved at løfte ansigtsvævet gennem stimulering af akupunkturpunkter. En japansk lifting behandling forbedrer endvidere helbredet både fysisk og mentalt.

Efter behandlingen synes dit ansigt yngre og fastere.

 

Udføres behandlingen i klinik anbefales ( for de bedste resultater )  et behandlingsforløb på 10 behandlinger hvert år for at hjælpe med at opretholde virkningerne og øge muskeltoningen. Et sådan behandlingsforløb koster i snit kr. 5.000,- hvert år.

Men som sagt kan du nu heldigvis spare tusindvis af kroner ved at lære det selv !

få koden 50% rabat (1).png

Hvem kan bruge et japansk facelift ?

 

Japansk Lifting er gavnlig for både kvinder og mænd i alle aldre. For yngre mennesker er det en stor forebyggende behandling mod fine linjer og rynker og tab af kollagen da behandlinger hjælper huden med at holde sig fast og sund.

For den modne hud arbejder japansk Lifting på at reducere aldringen af ansigtet,som fine linjer, rynker og alders pletter.

 

Efter behandlingen vil disse reduceres blot for at forblive minder!

Japansk Facelifting behandler ikke kun dit ansigt da stimuleringen af ​​akupressurpunkter også har en gavnlig effekt på krop og sjæl, og giver dig en dejlig følelse af velvære.

hvad gør en japansk lifting

Japansk Lifting  er en anti-stressor

Stress påvirker hele kroppen og forårsager forskellige symptomer som hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspænding og allergier. Men før disse symptomer manifesterer, vil stress dukke op i dine ansigtsudtryk og hud. Hormonale lidelser, der påvirker følelsestilstanden, afspejles også i huden.

Mens man behandler det øverste lag af epidermis, arbejder japansk Lifting også dybtgående på meridianerne og ansigtsnervene, der aktiverer zoner relateret til meridianerne og centralnervesystemet for derved at opnå en fuldstændig balance i ansigtet og hele kroppen.

Hvad gør en japansk lifting ?

japansk lifting øvelser
få koden 50% rabat (1).png
bottom of page